2016-12-17 270 瀏覽
11點半左右到,無咩人!環境都好舒服,適合朋友傾計~如果一個人坐係度睇住海旁飲杯咖啡都好唔錯,感覺寫意~食物方面無餐,食物和飲品要分開計,但整體黎講價錢都算合理(如果有誠品會員咭仲有9折添!)叫左一客卡邦尼扁意粉伴溫泉蛋$78,加一杯熱skimmed milk mocha $38卡邦尼扁意粉味道濃郁,好creamy,意粉口感都夠彈牙,完全唔會糊。份量都好足,夠晒飽肚!除咗卡邦尼必備嘅煙肉,中間仲加咗少少菇,令到整體加返少少咁多清爽感覺,不過始終都係一款邪惡食物熱mocha朱古力味好濃,有朱古力奶feel,但相對咖啡味唔太出。朋友order了hand drip, 飲落唔會太苦,好香,適合喜歡細味咖啡原味嘅朋友。整體黎講值得推介!(仲有杯可以自己隨時去斟水飲添)

卡邦尼扁意粉伴溫泉蛋
mocha
整體黎講值得推介!(仲有杯可以自己隨時去斟水飲添)
2016-12-17
卡邦尼扁意粉伴溫泉蛋