2011-04-11 18 瀏覽
早幾個星期前我已經經過門口舔玻璃了, 見到店內有人食緊羊膝, 隻羊膝好似好好食, 碟上羊膝之下用左薯蓉墊底,薯蓉中加入香草攪拌, 睇得出有心之作.我六點半訂七點半檯, 好彩都有位. 兩個人食飯,最好都係食set dinner.餐湯: 有羅宋湯 及 周打蜆湯, 蜆湯好creamy,唔咸, 記得問佢羅餐包, 餐包係全麥包, waiteress 會番叮過才給你. 熱立立. 好食. ! 小食: 水牛城雞翼 (加$20 有小食, 一碟有四隻)main course:一個叫羊膝, 一個叫三文魚扒.羊膝算林, 魚扒煎得剛剛好, 香草汁夠濃香. 甜品: 本身配雪糕球 , 加$20 有其他選擇, newyork cheese cake / 心太軟/ tiramisu 個cheese cake 真係要讚, 厚底味濃,好食. 胃有限, 食無限; 我本人仲想試 意大利飯, 牛扒.... 我相信佢d野好好食 (我見到佢地老闆胖胖的, 胖胖的 一定好食)2位咁食埋單$400樓下, 附近又容易泊車. 食品質素及餐廳情調都很好, 一間令人好滿意既餐廳. 提提大家, 記得要訂檯, walk in 真係好難搵
我六點半訂七點半檯, 好彩都有位.
兩個人食飯,最好都係食set dinner.
餐湯: 有羅宋湯 及 周打蜆湯,
小食: 水牛城雞翼 (加$20 有小食, 一碟有四隻)
main course:
一個叫羊膝, 一個叫三文魚扒.
羊膝算林, 魚扒煎得剛剛好, 香草汁夠濃香.
個cheese cake 真係要讚, 厚底味濃,好食.

提提大家, 記得要訂檯, walk in 真係好難搵位.
2011-04-10