👵🏼 xx大壽,👴🏻決定帶婆婆去半島酒店見識見識。呢一晚,👵🏼👴🏻黎到氣氛非常之好嘅半島酒店瑞士餐廳,衝着佢嘅瑞士火鍋而嚟嘅。係咪想火鍋之前,先食非常之鬆軟好味嘅麵包🥐🍞🥖 , 餐廳送麵包嘅牛油亦都非常之香滑!我哋仲叫咗兩個main dishes, 分別係蒜香蝦意粉同埋羊架。係呢啲黑蚊蚊嘅餐廳預咗價錢貴份量少,最緊要係味道同埋食物嘅水準要令你覺得值回票價。可能因為期望太高,所以覺得兩度主菜都只係合乎期望,冇超越想像中咁好食。👵🏼👴🏻 等吓等終於等到佢哋最出名嘅芝士火鍋。公公婆婆叫嘅芝士火鍋唔係最濃味,但係超鍾意食芝士嘅婆婆去到後面亦都頂唔住,因為個火鍋係越食芝士味會越濃🌝🌚。👴🏻 當然會為鍾意食甜嘅👵🏼準備甜品。 如果生日,喺度點瑞士小木屋甜品可以幫你寫生日快樂!☺️☺️
👵🏼 xx大壽,👴🏻決定帶婆婆去半島酒店見識見識。

👴🏻 當然會為鍾意食甜嘅👵🏼準備甜品
如果生日,喺度點瑞士小木屋甜品可以幫你寫生日快樂!☺️☺️