餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2022-03-24 1428 瀏覽
🍴黑芝麻戚風蛋糕🌟佢係我暫時人生食過最好食的戚風蛋糕好鍾意佢咁軟熟 真係超軟熟咬落去個刻好似張入面嘅空氣擠哂出黎咁頂層cream和蛋糕的芝麻味都好香濃 唔會太甜 成個食哂都完全唔膩 甚至仲想再食ψ(`∇´)ψ下次想試埋其他味🍴生可可撻🌟純素甜品 唔過份甜膩生可可層超香濃 完全唔酸澀 口感幼滑杏仁同核桃整成的餅皮 好鬆脆口味上自己個人其實唔算話太鍾意但可可層真係好好食 唔太甜黑朱古力愛好者必點🍴威士忌木桶煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包🌟👍🏻可以選酸種麵包或BagelSourdough 微酸味道 個人覺得口感唔算好硬 烘得好乾脆 所以食住都唔會覺得比芝士搞到軟爛哂下次想試埋Bagel👍🏻水波蛋好流心👍🏻鋪滿又好厚一層的煙燻鮭魚同平時食過的煙三文魚好唔同平時食一兩塊都已經會膩了但呢到嘅 煙燻香味濃 味道唔會好鹹而且肉質維持到好嫰滑 連埋忌廉芝士層+生菜層+酸種麵包一起食每一口都好滿足👍🏻最頂頂的醃洋蔥 一配鮭魚食落口對眼真係盯左一下味道好香又同三文魚好夾完全再加分🍴手撕豬肉墨西哥卷✨👍🏻卷餅入面包住滿滿的手撕豬肉和牛油果醬每一口都又creamy又有嚼勁而且本身香味亦好豐富👍🏻炸薯條好好食乾脆得黎口
🍴黑芝麻戚風蛋糕🌟
佢係我暫時人生食過最好食的戚風蛋糕