2020-03-12 2602 瀏覽
喺酒鬼同事們介紹下 一齊黎左呢間係置地入面既隱世小店搵左好耐都搵唔到入口🤣一入去就覺得環境好有格調 店員都著哂Lab袍 好專業既形象💁🏽‍♀️呢度有300幾款gin可以揀同事曰:「望住menu,隻隻字都睇得明 就係連埋一齊睇唔明。」唔識飲酒又無試過飲過gin既我 望住menu真係無從入手🙈 所以就搵店員求救🆘我想飲有果香同甜既gin 所以店員就推介左好多女仔都鍾意既Whitley Neill Quince🍹($150) *右邊個杯成份有:gin味啫喱、布冧、蘋果🍎同事聞落去頂唔順陣甜味🤣我覺得聞落雖然好甜 但飲落無想像中咁甜 超易入口 唔覺自己飲緊酒 推介入門級既女仔試☺️手眼協調好的話就會食到杯底d啫喱😛 店員服務態度好好 都好傾得 對gin有咩疑問都可以問 又好樂意介紹唔同既gin俾我地識~~又提我地要欣賞每杯入面個舊冰🧊因為自己雪係做唔到咁晶凝剔透 同埋會溶得快 所以呢度既冰係買番黎再切~~而薯片🥔都相對健康d 因為唔係油炸 而係用風乾既方法整好香脆 少少既調味粉令到好惹味 食唔停口😆 店員refill得都幾密👍🏽下次再黎試下第二杯先🤭
喺酒鬼同事們介紹下
一齊黎左呢間係置地入面既隱世小店
搵左好耐都搵唔到入口🤣

一入去就覺得環境好有格調
店員都著哂Lab袍 好專業既形象💁🏽‍♀️

呢度有300幾款gin可以揀

成份有:gin味啫喱、布冧、蘋果🍎

同事聞落去頂唔順陣甜味🤣
手眼協調好的話就會食到杯底d啫喱😛