2019-12-16 846 瀏覽
朋友本身係Ruby Tuesday 會員,所以一行六人決定食返餐勁既,$1500埋單,食左好多野,好滿足。mojito d酒味好勁,細妺飲到嘔。passion fruit smoothie 係推薦飲品,味道偏甜,但幾好飲👍🏻mango fruit tea就淡味得多,我覺得清清地幾好。strawberry banana frappe ,個味有d似人工化學士多啤梨味,唔推介依杯。做會員送既餐湯,幾好飲。墨西哥芝士薄餅,個皮好香脆,芝士味好香,配sour cream好夾。嗌左2個墨汁大蝦意粉,個汁好creamy,蝦好彈牙,好味。爸爸話risotto 好味,我就麻麻地飯。小食拼盤,炸芝士用既mozarella cheese好有拉絲質感,辣雞翼個汁好味,炸雞有肉汁,蝦好爽。ribs真係signature dishes ,焗得好好味,唔韌,d肉好滑,個甜酸bbq汁好開胃。最尾黎多個chocolate tall cake,每人淺嚐少少,好滿足的一餐。

mojito d酒味好勁,細妺飲到嘔。

做會員送既餐湯,幾好飲。

嗌左2個墨汁大蝦意粉,個汁好creamy,蝦好彈牙,好味。

爸爸話risotto 好味,我就麻麻地飯。