2016-12-16 5152 瀏覽
人生第一次寫食評竟然是一間老牌酒樓,事源是今日book咗枱同屋企人做冬,最後去到的時候佢哋同我講無我嘅Booking,佢地完全冇諗過係自己餐廳miss咗我既booking,跟住我拎出好多嘅證據,例如幾點book、中間嘅對話內容、通話紀錄。佢哋都覺得係完全無問題,態度極之惡劣。好似覺得我專登講大話為咗食佢間酒樓咁樣,完全冇人理我,跟住換咗另一位男經理過嚟,仲要同你講,我哋今晚冇枱都幫唔到你,現在都係口同鼻拗,我話你冇book枱都得,冇聽過你電話都得,咁嘅服務態度真係無明火起,仲要搵三個經理圍住你。最後因為有一張大枱取消booking 就好似施捨俾我噤,如果唔係同屋企人有長輩喺度,真係唔會繼續喺度食,嘢食再好都冇用啦!

2016-12-16