2020-10-16 77 瀏覽
大角咀與旺角之間有一間Cafe,都好多人排住隊等位去㗎 !Menu都幾多選擇😆 如果咁啱下次經過都會想再去食多次嘅😉➖溫泉蛋煙三文魚忌廉扁意粉 $128少失望🤏我朋友唔食得菇菌類 會敏感,專登問店員依個意粉有冇菇,店員答「冇」,最後上到枱原來有大量菇🌚...費事麻煩店員唯有我哋自己挑走啲菇出嚟,我幫手食咗佢😅都真係幾普通,太多cream,勁漏!🤰味道就係忌廉味,完。😂➖原條鰻魚蛋包飯 $158份量好勁,滑蛋都好多!仲要原條鰻魚,焗得啱啱好,唔會扯唔開,兩個人share食絕對夠!➖抹茶鮮奶$42其實想飲玻璃樽仔嗰款,但好似唔覺眼有得嗌,所以叫咗抹茶鮮奶,飲得出抹茶味好濃郁亦帶點甘苦😋👍 熱一定好飲過凍,因為香啲🍵

溫泉蛋煙三文魚忌廉扁意粉 $128

原條鰻魚蛋包飯 $158