2016-03-18 1160 瀏覽
尋日同啲朋友去左豪火鍋打邊爐,點解咁多間唔揀,揀呢間,話說個fd喺個group度分享左啲相,就係喺豪火鍋呢度主打嘅象拔刺身,咁正,梗係上黎試下啦~先黎嗌返個湯底先,鴛鴦湯,麻辣湯,清湯,咩都有,岩晒唔同人唔同囗味,同埋以湯底佢都唔算貴目標:象拔蚌刺身!嘩!睇見都流晒囗水!侍應叫我地可以先食左個碗果個先,好似話係膽邊黎,點一囗芥辣豉油,鮮夾爽,唔好睇佢好似好肉酸,佢又真係幾好味!之後就梗係象拔啦!薄薄地一片,點小小芥辣豉油,噢,人間極品!鮮甜得黎又爽囗,咬落"索索"聲,真係幾過癮!眨眼間就分晒,之前侍應再上埋個椒鹽膽,呢個食法幾特別,外脆內軟,熱辣辣,幾得意!做緊優惠$498,都幾抵食!左邊叫鬼馬油炸鬼,脆身嘅油炸鬼配彈牙蝦膠,點埋泰式甜辣醬,誠意推介!響鈴係即叫即炸自家製,唔似般浸落湯就稔晒,仲會有半分脆囗,幾好!材料精緻又新鮮,唔會將貨就價,而且好有彈性,任何都可以叫雙拼,份量就返可以叫多啲唔同種類,正!最正係九點打後全單七折!真係要再encore!
目標:象拔蚌刺身
嘩!睇見都流晒囗水!

最正係九點打後全單七折!真係要再encore!
  • 炸響鈴
  • 鬼馬油炸鬼