2019-02-24 275 瀏覽
呢次係第一次到何蘭正飲野 因為友人要在中環地區 所以就選擇左呢間 地點上雖然係中環 但都要從中環地鐵站行大約10-15 分鐘就去到講番正題 作為一個飲野的地方 裝修上十分唔錯 配合埋音樂 整個環境係輕鬆愉快的 好岩放工happy hour 或假日鬆一鬆野食選擇上都唔錯 好多特別啤酒 比如以下啤酒名稱十分有趣 對於我呢d唔怕伏 中意驚喜的人黎講好好玩 最後我叫左7號 ’好正 勁正 爆正' 係正式落單前 侍應有主動問我想唔想試下咩味先 畢竟餐單上都無詳細講係咩味 我試完之後覺得幾香好滑 所以都點左呢杯7號仔野食上選擇真係比較少 可能佢都係主要賣野飲 都可以理解 野飲水平都可以 係比較貴同份量少 大食的朋友可能係覺到唔夠總體上都不失為一個飲野好地方 會再黎

野食選擇上都唔錯 好多特別啤酒 比如以下

總體上都不失為一個飲野好地方 會再黎