2019-09-01 1805 瀏覽
呢個星期真係好攰,放假要食d 好野調劑下,上到黎幾舒服,靜靜地播住輕音樂,有種好悠閒既感覺。✨星期日都有set lunch~~Set 加$20 就有齊三個course,有湯,沙律同野飲。✨~沙律既蜜糖芥末醬好好味,鳯尾蝦大大隻夠爽口彈牙,金柚同石榴都好甜。✨呢個忌廉湯超好味,勁滑勁creamy~飲落帶點咸鮮味,裏面加左洋蔥同黃椒粒就更加香。最正係隻大蜆,蜆肉大大粒仲勁鮮味😍。 麵包食落質感帶點煙韌,切細細舊索滿晒湯超正。✨炭燒加拿大帶骨豚配蒜片香草汁: 擺盤好靚,薯蓉好滑仲好香黑椒味。豚肉厚切,食落爽口多汁有油香,而且仲有陣炭燒過既焦香。✨紅胡椒顏色勁sharp好得意,咬落有微微胡椒既辣勁,幾鍾意佢個醬汁,勁濃郁同埋好香蒜味✨燒法國脆皮黃油雞:雞皮超香,雞脾位置嫩滑多汁好夠味。醬汁有點甜甜酸酸似係醋既味道,不過其實唔使點醬汁都已經好好味。 呢度野食唔錯,擺盤有心思,不過上菜就要耐心d等候~

炭燒加拿大帶骨豚

炭燒加拿大帶骨豚