餐廳: 帝樂 - 德國餐廳 (美利樓)
資訊:

剛巧碰上老公的閒日假期不想於周末「逼餐濛」倒不如趁這天來一日半日赤柱之旅3時多才到達於赤柱廣場泊好車後發現有做泊車優惠星期一至星期五消費$200免2小時$400免4小時 餐廳再多兩小時不單赤柱廣場內的餐廳受惠連帶美利樓兩間靚景餐廳也包括在內於是一家4口決定去吃個靚view下午茶入座前職員提及餐廳優惠多多不單食物有8折優惠Happy hour時段更有$99 三杯飲品德國生啤也包括在內!超抵!!!共叫了一款黑啤 一款麥啤及一個蕃石榴桃梳打啤酒類正常但係那個梳打 可以選個更好飲的食物方面我們點了一個安格斯牛扒漢堡連同薯條 分開上的漢堡排有肉汁 不會過熟麵包也不太硬 配搭得很好還有點了一個海鮮意粉配蕃茄汁海鮮份量足 意粉也很入味女兒不停在吃要吹海風 睇靚景必定選擇坐戶外位置但係要留意如果害怕雀仔 昆蟲的食客強烈建議坐室內因為會隨時有雀仔在你腳底偷食物還會有蜜蜂偷偷親吻你的飲管呀~
剛巧碰上老公的閒日假期
不想於周末「逼餐濛」
倒不如趁這天來一日半日赤柱之旅

於是一家4口決定去吃個靚view下午茶

入座前職員提及餐廳優惠多多
不單食物有8折優惠
Happy hour時段更有$99 三杯飲品
德國生啤也包括在內!
超抵!!!

但係要留意
如果害怕雀仔 昆蟲的食客
強烈建議坐室內
因為會隨時有雀仔在你腳底偷食物

還會有蜜蜂偷偷親吻你的飲管呀~
2020-07-08
  • pasta