2019-05-22 61 瀏覽
老媽子向來都喜歡食日本菜,而且最愛食海膽,見依間都近近地就黎試一試,順便慶祝母親節🤭🤭依間日本餐廳都唔錯,環境唔算大,但睇錯都幾舒服丫~首先我地叫左個自選海鮮丼,價錢都係$68,有馬都貝、赤貝、甜蝦、左口魚,非常抵食👍🏻壽司我地叫左三文魚、芥末八爪魚,仲有左口魚,每件壽司都係大大件,好有鮮味❤三文魚入口肉嫰,左口魚魚油味夠哂香濃,好惹味😋重點推介嘅係芥末八爪魚,同出面食嘅好唔同,芥末唔會好重,味道岩岩好👍🏻八爪魚好彈牙👍🏻好好味。主角出場啦😍馬糞海膽登場💞入口海膽品道濃郁,而且用日本傳統方式,紫菜係分開上,既保持到紫菜鬆脆,真係令個味道升左一級,值得一讚👍🏻👍🏻仲有串燒,叫左牛舌、香菇、一口牛等都燒得幾唔錯,香茹$8一串,抵食到冇朋友🤭仲有芝士天婦羅蝦卷,面層芝士燒食好香,可以一試。最後加左個黑豚肉烏冬鍋,黑豚肉煮得岩岩好,唔但un口,都幾好味👍🏻食完依餐真係飽飽,整體都幾滿意,可以再黎😋

依間日本餐廳都唔錯,環境唔算大,但睇錯都幾舒服丫~
仲有芝士天婦羅蝦卷,面層芝士燒食好香,可以一試。
食完依餐真係飽飽,整體都幾滿意,可以再黎😋