2010-06-29 13 瀏覽
一大班朋友想找一個食物好味又可以坐得久的地方,本想去和民但要等位,於是來了對面的這間店。 老實說有點驚喜~早前都來過了幾次,今次來發現增加了不少食物。彩花卷: 有三文魚、吞拿魚,醬汁有2-3種味,配合不同的魚,本人最愛忌廉蝦薯餅: 自己好喜歡食薯仔,覺得不錯,但由2件變1件就變相貴左,好唔抵饅魚飯+牛肉飯: 饅魚ok,牛肉一般,最後牛肉飯慘遭遺棄蒸蛋: 跟餐附送,也可散叫,幾滑,但一個人食哂一個都好滯壽司+雙色冷麵: 味道不過不失,壽司真係好普通,冷麵盤的傾斜設計好好,可以把醬汁落下去而麵又不會吸了太多醬汁漢堡扒:最最最好味!!!好juicy!!!!好有驚喜!!本來以為這裡以日式食物為主,估唔到漢堡扒咁好食!!! 配菜薯角都好好味!!可能因為本人中意食薯仔~

饅魚飯+牛肉飯: 饅魚ok,牛肉一般,最後牛肉飯慘遭遺棄
蒸蛋: 跟餐附送,也可散叫,幾滑,但一個人食哂一個都好滯

彩花卷~是本人最愛
忌廉薯餅,以前有2粒,依家得1粒