2022-06-16
616配淥一淥❤️今晚去左食最喜歡嘅打邊爐,本身約嘅時候,話係手工火鍋,地點又係尖沙咀,又方便又特別,咁就上左去試下🤩地方超大,另外有五間VIP房,reception位好大🥰坐位非常寬敞,枱亦夠大,就算叫得太多野,員工都會細心地比個茶几,值得一讚係,呢間員工服務態度一流👍🏻今時今日好難會遇到咁嘅服務嘅餐廳,非常值得一讚👍🏻 🍴 松茸雞翅冬瓜魚湯鍋🍴最近天氣熱,叫個冬瓜都唔錯,個鍋黎到,果然冇失望,超靚!好似冬瓜盅,有雞,豬肉,冬瓜,仿翅,菇,仲有魚湯,好豐富嘅湯底!重點係…食完都唔會好口渴!首先係飲左湯先,然後再加湯打邊爐嘅,食法有d似雞煲,真係唔錯🤩🤩🍴 炸午餐肉 / 萵筍 / 炸響鈴🍴樣樣食材都好食,䈑筍刨得乾淨,冇渣👍🏻而且翠綠!午餐肉,響鈴即叫即炸,好鬆軟,好食👍🏻🍴 安格斯肥牛🍴我地只係兩個食,所以叫左個中size,非常夠食!而且油脂分布平均😚🍴 黃金蝦丸配黑松露墨魚丸🍴丸類同餃類可以雙拼,可以試多d唔同味!蝦丸係用原隻蝦,不是蝦滑,非常有口感!黑松露同墨魚好夾🥰總括黎講非常高質嘅火鍋店!地方乾淨,員工態度好,食材新鮮。值得一提係佢d配料架😂每碟都係滿!仲要好完美咁冇撈到其他配
🍴 松茸雞翅冬瓜魚湯鍋🍴
🍴 炸午餐肉 / 萵筍 / 炸響鈴🍴
樣樣食材都好食,䈑筍刨得乾淨,冇渣👍🏻而且翠綠!
午餐肉,響鈴即叫即炸,好鬆軟,好食👍🏻
🍴 安格斯肥牛🍴
🍴 黃金蝦丸配黑松露墨魚丸🍴
總括黎講非常高質嘅火鍋店!地方乾淨,員工態度好,食材新鮮。值得一提係佢d配料架😂每碟都係滿!仲要好完美咁冇撈到其他配料,匙羹嘅方向係完全一樣架!好療癒🥰值得強推!