餐廳: 士林台灣麵
資訊:

2012-07-05 33 瀏覽
第一次寫食評,請多多指教一個炎熱的日子,五點鐘提早收工去遊下車河,一踩就踩左入元朗,原本為左黎食下好耐無食既B仔涼粉,剛巧有人叫肚餓,上OPENRICE一睇,發現依間台灣野~好,不坊一試!餐廳樓上就係WILSON PARKING。$13一個鐘。尚算可以,但我知道元朗人通常都係擺街,不過我唔想為左$13蚊而要多付出$320。這個風險搏唔過~時間尚早,無人排隊,好欣賞餐廳實行「人齊方可入座」依個制度,我兩位,無可能唔齊人!坐底,座位尚可,盲中中唔知叫咩野食好,見到咁多人咁,就擔粗粗試下粉多,肉鞋,似乎有點名過其實,麵。個人認為麻麻。相信飯可能會好D(因為無難度)另外仲點左「肉燥生菜」,個肉燥都幾好味鹽酥魷魚鬚,味道OK,不過依舊都係粉多最後最後,重點推介:過橋餃子,估唔到賣麵既地方,原來個餃子先係最好味可能仲有其他野都好味,留待下次再試!
第一次寫食評,請多多指教

一個炎熱的日子,五點鐘提早收工去遊下車河,
一踩就踩左入元朗,原本為左黎食下好耐無食既B仔涼粉,
士林台灣麵
超巨型香酥雞扒
粉多,肉鞋,似乎有點名過其實,
麵底
麵。個人認為麻麻。相信飯可能會好D(因為無難度)
另外仲點左「肉燥生菜」,個肉燥都幾好味
鹽酥魷魚鬚
鹽酥魷魚鬚,味道OK,不過依舊都係粉多
蘋果綠茶
過橋餃子
可能仲有其他野都好味,留待下次再試!

2012-07-04
士林台灣麵