(非會員)
2009-08-29 2 瀏覽
果日心血來潮, 同朋友試左呢間羽壽司. 其實一直都係食開板長嘅..但原來羽都OK 喎.我地叫左三文魚,鰻魚, 帶子, 咖哩蝦卷, 蟹柳波子壽司, 炸蝦卷, 明太子魷魚, 仲有南瓜魚頭湯, 芝士年糕, 蝦餃子, 除左個湯鹹左少少之外, 其他野都好好味, 我就好鐘意個咖哩蝦卷, 覺得有咖哩味嘅壽司好少有.. 另外芝士年糕都好好味..D 芝士好香.. 我朋友就中意蟹柳波子, 因為好得意. 除左D 野食OK 之外, 我地都覺得SERVICE 好好, 雖然我地食野果陣都已經好多人, 但D waiters 都好好人, 介紹d 野食俾我地, 又成日幫我地加茶. 我而家想食壽司, 都會去羽, 因為真係好好味.

我而家想食壽司, 都會去羽, 因為真係好好味.