2017-08-05
非常有質素的Omakase❤️❤️看得出武師傅很用心製作,很專注地為食客製作每樣食材,堅持為每個食客提供最新鮮有質素既食材,而且每款食物都會細心講解,仲要全部都係當日日本空運到港的時令食物,象拔蚌同石垣貝上到台時仲係到郁緊嫁,所有海產都超鮮味,真係食到回味無窮,真心推介。😋😋😋當晚食得好開心,同武師父同一大班食客一齊嘻嘻哈哈,打成一片,仲痴左唔少酒飲😂😂😂,好有氣氛👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼餐廳得十令個位,但就係咁樣,大家先可以熱熱鬧鬧一齊大吃,一齊大喝,一齊大笑。🤗🤗🤗食完先發覺原來食左3,4個鐘,開心既時間真係過得特別快。☺️☺️食過d 咁好味既海產,會唔會返唔到轉頭食唔到其他野嫁🙈🙈是日廚師發辨 (可能寫少到,因為掛住食😂😂😂)海鰻魚海波蘿松川蝶伊佐木劍魚腩珍寶牡丹蝦深海池魚金木鯛金線魚紫海膽Toro 紫菜卷特別訂左愛知縣象拔蚌美奇蠔沙甸魚山藥北海道鮮帶子壽司石垣貝壽司皮剝魚壽司象拔蚌燒內貝肉壽司特濃魚湯手打烏冬 (用當日的魚骨熬製而成,非常鮮甜)山形縣哈蜜瓜說真的,食左十幾廿樣野,全部係日本唔同地方飛回來,食材咁新鮮,食得咁開心,真係覺得抵到爛
食過d 咁好味既海產,會唔會返唔到轉頭食唔到其他野嫁🙈🙈
是日廚師發辨 (可能寫少到,因為掛住食😂😂😂)
海鰻魚
北海道鮮帶子壽司
石垣貝壽司
皮剝魚壽司
象拔蚌燒內貝肉壽司
特濃魚湯手打烏冬 (用當日的魚骨熬製而成,非常鮮甜)
山形縣哈蜜瓜