2018-09-26 637 瀏覽
琴日晏晝五點20幾分黎,,見到出面都仲有lunnch 牌,、但問個女人,就話lunnch 下午2點半後就冇㗎啦,、雖然我覺得我好似俾人呃左,唔通一間茶餐廳下午就要人哋叫小菜?但都唔理啦,點知叫左餸後,有個伯伯入黎外賣lunnch set,、咁我問返啦,點知話,外賣可以,堂食唔得😂😂係咪㗎,,以前老闆做收銀時,我覺得好好,有心做街坊生意,、但自從一個貌似老闆娘嘅人落咗黎之後好似變曬,早幾個月前一家食左七百幾、個女人收我八百幾、、問返,佢話係加一,,食左咁多次,都未試過加一,,原本以為生意難做、加一幫補下、、點知琴日埋單時、老闆坐收銀、、冇收我加一、、當時就知係個女人呃我,超級衰,想俾老闆知道,有咁樣既人落鋪真係會好影響你生意😤😤