2020-04-15 456 瀏覽
<黃店飲野要支持下>😍厚福街大部分黃店都仲捱到 可能因為旺區出名 大家都知 相反好多同街既藍店已收哂皮。你係甘派人搞佢地冇用 只會惹黎越多民怨 d 鋪頭越做越旺。 🍴芝士黃金四季春 大 36 蚊🧀🍵36 蚊黎講都算大杯 佢上面既芝士奶蓋就算冇講明 其實個芝士味唔算太濃 啱我呢 d唔想太肥但又想試下味既人士 奶味幾香 🥛而佢四季春都幾夠茶香 幾解喝 飲得出冇乜點落糖 而底層既珍珠係用黑糖整過 味道幾夠黑糖香 口感幾煙靭 整體中上👍🏻#芝士奶蓋 #四季春 #飲品 #鮮奶 #黑糖珍珠#黃色經濟圈 #黃店 Score 平均分 <7.3/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#黑金堂尖沙咀加拿芬道45 至47 號 宏生大廈地下d2 鋪~~~~~~~~~~~~
<黃店飲野要支持下>😍

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#黑金堂
尖沙咀加拿芬道45 至47 號 宏生大廈地下d2 鋪
~~~~~~~~~~~~
2020-04-15
$36 (宵夜)