2019-05-17 195 瀏覽
啲店員好hea好得閒,成日就係間店度挽手機((有客都係咁🙄同平時一樣買左杯草莓綠茶微糖,條友吾知新黎定咩,沖完後面個號碼個杯都未到我個杯,拎到一睇已經吾對路,好鬼淺色,一飲即講粗口,正常微糖係少啲透明嗰啲糖水,佢同我落少個啲士多啤梨醬,成杯野冇士多啤梨味,仲要整出黎吾夠多同我加水落去仲要俾我見到🤷🏻‍♀️總之,你哋依間真係好x‘傑出’草莓綠茶可以冇草莓味,冇綠茶味👍我覺得新人整錯冇咩關係,但係外面有個舊人喺度都唔幫佢淨係企喺度,要佢一個做晒所有嘢,有啲舊人仲要入咗間房都唔知做乜。之前我買過好多次,有一次叫無糖,強調左係無糖,但係佢掛住玩電話冇留意,佢同我落全糖,之後翻去叫佢換就黑晒面,好似我做錯咁有次我買蜂蜜綠茶,唔知點解個底會有一粒黑色嘅核,我都唔知係咩黎嘅,杯綠茶仲要好濁,另外又買多咗一杯珍珠奶綠,佢仲要同我整咗珍珠奶茶😑🙄我都怕鬼左佢,費事又要俾錢買氣受啦。呢個係我第一個食評,恭喜你,我以後都吾會再買你依間店嘅嘢🤗火到我,儲咗一肥氣,仲要睇面色🙄,但sharetea啲嘢係幾好飲,但我唔會買筲箕灣店嘅sharetea🤗
啲店員好hea好得閒,成日就係間店度挽手機((有客都係咁🙄

草莓綠茶
外賣自取