餐廳: 小曼谷泰國美食 (南角道)
資訊:

2020-06-23 697 瀏覽
平日晚上都多人,要預早等位。食咗幾款菜式,整體都好好味 無得去泰國,就來享受下泰國味道! 😀串燒拼盤:咩都有,好惹味,醬汁自家製。食落好開胃,香腸、肉丸、豬牛雞串,呢個頭盤幾個朋友聚會最啱食春卷 蝦餅 蝦丸 大集會: 我好鐘意呢款,炸蝦餅超好食,不油又彈牙強力推介冬陰公湯 : 食泰菜一定要飲冬陰公湯,好香夠spicy, 大蝦🍤好味,但如果多啲香草和食材更豐富。 柚子沙律: 天氣超級熱,一定要食。開胃柚子,爽口清新,仲有花生粒配料,健康又啱女仔食總結: 整體滿意,好出名不用多介紹,保持平靚正泰菜水準!
平日晚上都多人,要預早等位。
食咗幾款菜式,整體都好好味
無得去泰國,就來享受下泰國味道!

強力推介

總結: 整體滿意,好出名不用多介紹,保持平靚正泰菜水準!
2020-06-21
  • 沙嗲串燒