2017-08-05 5034 瀏覽
朋友無啦啦話想食buffet , 佢就話覺得食下午茶抵食,上網睇groupon見到呢間,$118 +10%都幾抵食所以就試吓。食物嘅款式唔算好多,我哋一入到去啲人就係咁拎嘢食,所以都冇機會影相。 熱食方面,焗蠔,天婦羅蝦,上海小籠包,杞子豬肉燒賣,炸雞,等等等等。特別覺得燒賣都幾好食。焗蠔唔錯,冇腥味。冷盤方面, 有三文魚壽司嗰啲,但食落覺得好唔新鮮,仲有好大條骨,唔食都得。有蝦,食落都算做鮮甜,佢哋會不停refill,幾抵食可以試吓。甜品方面,佢哋有朱古力噴泉,Tiramisu我覺得都幾好食,但其他甜品就冇乜特別,普普通通,唔係難食,但冇乜特別,不過呢個價錢有得食buffet ,真係唔可以要求幾多。另外有好多新鮮生果,哈密瓜同西瓜,都好鮮甜,我食咗好多生果😂😂😂

2017-07-29
用餐優惠