2019-08-30 243 瀏覽
岩岩去完韓國既我,當然好想再食番當地既美食,今日黎到韓國人氣之一既香港版outdark 位於旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓!雙拼炸雞炸雞緊係想食多兩款口味,今次就選擇左香蒜蜜糖味及甜辣味,會配上薯條、薯仔等炸物,更添飽意!炸雞嫩滑、香口,而且醬汁佈滿了整件炸雞,可惜醬汁軟化了炸雞,無左脆既感覺,不過都好滿意,唔錯另+$28 有芝士條魚糕串串鍋魚糕即係韓國魚蛋,款式多變,除左一片片既魚糕,仲有圓形、桶形等,充滿韓國風味!喝一口魚糕湯,如果冬厭飲,一定好暖天,熱騰騰既湯、淡淡的魚湯味,係韓國必食必飲!店內特色店鋪更有情人牆,可以給予情侶或朋友掛上鎖頭,願愛情順利、友誼永固等,看落好受歡迎,掛滿了整個鐵牆,好浪漫💕亦有郵箱可給自己一封未來的信,讓未來看看當時年少輕狂的自己。

雙拼炸雞
雙拼炸雞