係呢間餐廳大大話話幫襯左幾年,包括呢間分店同新領域廣場既分店都分別幫襯唔少次。咁呢間黎講交通會方便的既。每次黎呢間分店,我都喜歡坐近門口既枱,一來望下街,天氣好時又可望下天,配合餐廳播放既冧冧英文歌同別緻既室內設計,會令我好享愛呢種悠然自得既感覺。侍應大部分都服招呼周到,唔食晏等到三點黎呢到食番個tea係一大享受。今日三點幾黎到,叫左個下午茶餐 - 雞肉磨菇意大利飯,加五蚊可轉飲iced coffee latte,再黎多個我食極都唔厭既木糠布甸。一路食一路影下相再一路睇下街景,過消磨左個多兩個小時,感覺好滿足好開心。講真,係荃灣區比較難搵的地方環境好既食店。

講真,係荃灣區比較難搵的地方環境好既食店。
呢間餐廳既裝修設計我好鍾意,比較trendy
我食野除左追求食物質素以外,我都會考慮佢既裝修格局
雞肉磨菇意大利飯 - 唔太漏,份量剛剛好,係下午茶既飽肚之選
木糠布甸 - 我每次光臨既首選甜品,每次食完我都覺得好滿足
2009-10-01