2017-04-12 252 瀏覽
今日一行五人去試,因為試業期間,暫時只有午餐供應味道唔錯,份量剛剛好所有午餐都有三報前菜 - 手拍青瓜、大豆芽菜同埋菜寶牛肉麵 (好似叫清湯牛肉麵),湯底好香藥材味 (當歸味),同事話食落唔重口味,而且係藥材牛肉湯湯底,係幼上海麵五香牛肉麵,湯底好香花招八角同有少少藥材味,同事話唔辣但好香,呢個係配關廟麵台式香腸飯,係正宗台式香腸,輕烤過,香腸味道比喺小食店賣嗰啲無咁重口味,係跟肉燥飯台式排骨飯,炸得剛剛好,而且餐廳有椒鹽供應,係跟肉燥飯嘢飲就有綠茶、阿姆薩茶、珍珠奶茶三款選擇 (全部有冷、熱選擇,可以自己寫走甜/小甜/小冰之類,我見佢都有跟足指示做)我本身係排骨飯,$68 (無加一),好味道價錢亦唔貴,唔錯!
今日一行五人去試,因為試業期間,暫時只有午餐供應

味道唔錯,份量剛剛好

所有午餐都有三報前菜 - 手拍青瓜、大豆芽菜同埋菜寶

台式排骨飯,炸得剛剛好,而且餐廳有椒鹽供應,係跟肉燥飯

題外話/補充資料: 店員態度有禮,店裡面有幾個講普通話嘅待應,不過佢哋都識得廣東話 (其中一個男仔應該識少少廣東話)
2017-04-12
5 分鐘 (堂食)