觀塘嘅大金酒場,真係好正呀!依家佢哋有個超抵食嘅優惠,凡係午市定食4份就有1份免費!所以就同朋友一齊去試咗佢哋嘅午餐啦。入到去,大金酒場嘅裝修同氣氛好似日本居酒屋咁,好溫馨好舒服。佢哋有300多款清酒揀,真係多到眼花繚亂!唔論你係清酒迷定係新手,絕對有啲啱你口味嘅。唔單止有和食,大金酒場仲有鐵板包廂同埋壽司吧!滿足到唔同口味嘅人,真係貼心到爆。我哋試咗好多款菜式:咖喱牛肉烏冬、炸豬扒定食、照燒雞扒定食、炸豬扒雞蛋丼飯、照燒薄切牛肉定食同鵝肝漢堡。每一款都好好味,食落嘅口感好豐富,真係令人垂涎三尺!甜品方面,我哋試咗焦糖多士同抹茶奶凍,甜而唔膩,完美嘅結束。大金酒場嘅午市定食優惠、活潑嘅裝修同多款菜單選擇,真係好值得一試!同屋企人、朋友定同事一齊去,絕對會有個開心又滿足嘅用餐體驗!
觀塘嘅大金酒場,真係好正呀!

2023-09-20