2019-07-06 102 瀏覽
由餐湯,麵包,頭盤沙拉到主菜,都令人驚喜。慢煮T-骨羊仔配焗蒜頭- 等左好耐先上菜,羊比較細份,好在家人share左佢地個d俾,值得一讚係個蒜頭唔辣西冷-佢出名食牛,所以點都要一試,真係幾好食,好炭燒味,好香好有牛味黑毛豬黑松露意粉- 黑毛豬揀左7成熟,好嫩口,不過比起其他,有點遜色,不過個意粉好好食,黑松露味道濃郁大蝦帶子大啡菇意大利飯-呢個都好食,啡菇好juicy,意大利飯硬度適中,岩香港人口味不過當日可能少人返工?上菜速度好慢,由其係嗌左個甜品,等左好耐都未到,仲有因爲有朋友生日,打電話訂枱時問左可否寫字,佢話可以,當時仲俾埋名佢,confirm booking時都話mark左名,結果個甜品無寫任何野......可能甜品唔適合寫字吧?如果佢當初同我講邊d甜品可以寫字就更好。Anyway會再encore!
由餐湯,麵包,頭盤沙拉到主菜,都令人驚喜。

Anyway會再encore!
2019-06-25
生日
  • 麵包盤
  • 西班牙黑毛豬扁意大利麵、黑松露汁
  • 香煎紅鯛魚田園沙律伴青檸蜜糖油醋汁