2019-11-04
其實本身睇完網上報導,都幾期待,決定食呢間慶祝生日。6點前入座,我地選擇左三種海鮮$218加1。我有WhatsApp book位時問定係咩海鮮,不過店家表示要當日4 5點先會知,因為係新鮮買。一入到去,服務都幾殷勤,有介紹,見我地碟滿即刻行埋黎俾垃圾桶我地。收碟亦收得好快。當日海鮮為蜆,螺同海蝦。我地2個人食,一開始會俾一份海鮮,意思係每種海鮮2粒/2隻,螺係一小煲嘅辣酒煮螺。海鮮係用爐自己燒嘅。而其他串燒就係畫卡落單由店家燒。一開始食其實覺得都幾滿意,海鮮幾新鮮,其他串燒亦吾差。由於我去嘅時間係5:45,所以人吾多,座位亦寬敞。但到refill時問題就黎了,店家表示每次refill只可以叫一份海鮮,我有refill左幾次蜆(每次只得2粒)。到後期再落單,叫左2隻蜆,睇住時間超過15分鐘都未黎,要催左幾次(我最討厭做嘅事,催左2次其實我忍吾住已經黑黑地面),最後先有黎2粒蜆。因為黎得太慢,所以亦有詢問過可吾可以點2份,店家表示吾可以。其實我明白成本問題,你話蠔同鮑魚要一份一份點都可以理解,但我要2粒蜆都要催幾次,實在難以接受,個人黎講無encore。食物質素:4/5服務態度:3/5出海
6點前入座,我地選擇左三種海鮮$218加1。
當日海鮮為蜆,螺同海蝦。
食物質素:4/5
服務態度:3/5