2017-11-05 635 瀏覽
係出面食到超悶,味道唔係好好食, 之餘服務又唔多好!所以游游吓游咗去北帝街Take A Break. 靜靜哋座吓!食吓!講吓! 感染吓秋風掃灰塵嘅晚餐, 又外面到內感覺到非常好,又7點食到10:30! 又係好包,又係度見到黃秋生,係附近拍戲!Starter 小食拼盤,有2片炸魚,炸薯條, 炸雞粒, 3隻雞翼, 3條肉腸又有salad😋😋😋😋, Hawaiian Pizza, Pizza底好軟,有夠🧀, 好多料, 菠蘿,車厘茄, smoke sausages, mushroom😋😋, 去到Deserts叫咗個waffle紫薯whipped cream配雪糕, 買相非常好, 同menu一樣呀!冇走樣(我張相冇美圖秀秀呀). 紫薯唔太甜😋😋😋😋, 👅少少雪糕食👍🏻👍🏻, 中間係透明部分, 煙煙韌韌咁,加啱杯熱咖啡, 包到要散步半個鐘呀!小食拼盤有沙律呀Hawaiian Pizza紫薯waffles 配whipped cream同雪糕+杯熱咖啡透明部分橫切面

小食拼盤

有沙律呀