餐廳: 周記點心
資訊:

2023-08-20 1043 瀏覽
無啦啦想食蝦多士,上網搵到呢間好似好多人食,特登去咗西營盤🤣 我下午2:00去到,基本上都九成滿座,好多食客都係國內朋友 (可能因為大众点评榜上有名),不過都唔見到唔少做外賣單嘅本地人叫。返番正題,其實整個餐廳嘅環境比較暗,同埋要同人搭枱,如果想要搵舒適嘅地方食點心,呢度就未必合適。啲嘢食大致上都覺得係中上,我一行兩人去,叫咗三個餸,同埋一杯嘢飲,其實已經好夠!1️⃣蝦多士 (4/5🌟)好大份!有四件!呢類型嘅食物,一塊都已經覺得好夠🤣 淨係食蝦多士已經飽2️⃣燒賣 (4/5🌟)覺得啲料好足,啲蝦都好彈牙,不過因為都係蝦,覺得要嘅食物有少少重複3️⃣排骨 (3.5/5🌟)呢個就正正常常4️⃣百香果橘蜜熱飲 (4/5🌟)個人好偏愛百香果,唔係度度地方都有得飲,所以都覺得好有驚喜

1️⃣蝦多士 (4/5🌟)

2️⃣燒賣 (4/5🌟)

3️⃣排骨 (3.5/5🌟)
呢個就正正常常

4️⃣百香果橘蜜熱飲 (4/5🌟)
個人好偏愛百香果,唔係度度地方都有得飲,所以都覺得好有驚喜

蝦多士
百香果橘蜜熱飲