2020-06-18 365 瀏覽
好多人話廣成冇以前咁好食 但係作為係試水土生土長 廣成由細食到大既和味龍表示:唔係who!依然都仲係咁好食wo!由於今次係閒日去食 所以唔洗等好耐就有枱喇 我地一行二人叫左兩個牛肉通(當然啦 呢樣必食既)、一個菠蘿油share 另外一杯紅豆冰紅豆冰十年如一日既懷舊造型 同呢度十年如一日既裝修非常match 冰係以人手即叫叫磨既 好多紅豆 多到好似唔洗錢咁 d紅豆起晒沙 加埋花奶 又香又濃 正!菠蘿包外皮鬆脆 夾住大大舊既牛油 非常邪惡 為左健康著想 都係間中食下好喇牛肉通(貪心既我加左隻煎蛋)食左幾啖先至記得要影相 牛肉份量非常多 且口感亦非常好 而通粉煮得岩岩好 軟硬度適中 湯底落左薑絲辟腥味 岩晒本身鍾意食薑既我本身想叫埋蛋治 但實在太飽喇 唯有下次黎先再食啦

由於今次係閒日去食 所以唔洗等好耐就有枱喇

菠蘿油

菠蘿包

牛肉通加煎蛋

牛肉通(貪心既我加左隻煎蛋)

本身想叫埋蛋治 但實在太飽喇 唯有下次黎先再食啦
菠蘿油