2014-09-21 1704 瀏覽
行行下旺角真係好餓好餓,所以就同my boy 去左排肥姐先諗住再行街~ 人龍依然係長,前面有成30個人....比著平時真係唔鬼排,但係我今日真係突然間好想食,同埋肥姐都快嘅,所以還是在等~我地叫左個皇牌,其實我平時真係唔會買,又係o個句真係好餓好餓~ 佢地嘅甜醬同芥辣都係自家製,所以店長好推介我地一定要2種一齊落先食到o個種鮮~! 所以照落(即使我平時真係唔食甜醬,但都覺得係咁樣落先好食,都係o個句只此一家)火雞腎其實係無乜特別,無腎味,普普通通~ 我好鍾意呢度嘅豬腸,真係好好食,好爽同埋夠凍,係真係要過冷河過都夠,先有o個種口感! 好彩唔係撞正休魚期,唔係就可能隨時無得食~! 大墨魚唔"un" 係呢度嘅最大賣點!!! 無"up"味一定係新鮮! 每一次都一定點呢個!
皇牌套餐
火雞腎其實係無乜特別,無腎味,普普通通~
火雞腎
細大腸
大墨魚
2014-09-21
10 分鐘 (外賣自取)
大墨魚