2019-05-06 1172 瀏覽
蕃茄湯🍅好香濃 啖啖都係蕃茄蓉🍅🍅唔會太酸 開胃一流💯-餐包有脆條同甘荀香草包🍞個醬好濃 酸酸地🧀 我就中意配脆條多啲🥖 香草包應該放耐左 有少少硬😛-接骨木玫瑰花茶🌹接骨木味淡 玫瑰味無出現過😂似荔枝味多啲🌝 不過都幾好飲🤣-德國香脆豬手配豬仔沙律🍖 $238個皮熱辣辣 脆卜卜♨️ 好惹味🤤豬手唔咸 肥肉唔多☝🏻配脆皮食一流😻 配菜有薯仔沙律同酸椰菜🥗食到膩可以食酸椰菜中和返😼 份量足 兩個人完全食唔哂😛-黑松露卡邦尼長通粉🍝 $148卡邦尼味重 煙肉多🥓 有蛋香味之餘仲帶少少Creamy😋長通粉非常掛汁 啖啖都係煙肉同卡邦尼汁🥓🧀🥚🤤🤤🤤🤤🤤不過可惜既係黑松露味唔出 好淡😕叫卡邦尼長通粉會比較合適😣-好耐之前已經食過元朗同荃灣店🏬服務同野食都好好👍🏻 可惜今次點左餐之後一直都未黎餐包 等左十五分鐘🕒向店員問起先記得比 之後每一次上菜都見傳菜既店員搵唔到我地張台🤔 要將碟野食交比其他店員負責搵😕 客人角度睇落就有少少混亂😣 扣左少少印象分😢 不過食物分面的確好高質💯 建議唔好係繁忙時間食🤣☝🏻-📍。Chef's Stage Kitchen。荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1056
蕃茄湯🍅

叫卡邦尼長通粉會比較合適😣

好耐之前已經食過元朗同荃灣店🏬
📍
Chef's Stage Kitchen
。荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1056D&1058號舖
。#kkisgettingfatinHONGKONG
  • 德國香脆豬手配薯仔沙律