2019-09-10 1101 瀏覽
今晚同朋友揀左pastaholic佢為晚餐地點, 曾經食過第二間分店, 雅蘭依間反而就未試過。我地為避開排隊人潮, 6點半就已經到左, 店員帶我地走過小拱門入座, 沿途見到裝橫不錯, 天花仲掛住泡泡燈幾靚。我地叫左二人餐, 因為佢乜都有主菜又多選擇, 網上面睇好多人都會揀依個二人餐先黎個洋蔥湯, 唔係度度有得飲! 加左半溶芝士更加美味香草雞肉凱撒沙律個沙律醬好好味秘製炸雞見好多食評都話依個炸雞好味, 所以本身就諗住一定要叫既, 果然無呃人~ 外表好脆但入面雞肉好嫩, 而且係熱辣辣即炸, 加檸檬汁感覺無咁熱氣又好味d炸魷魚圈配他他汁魷魚圈一d都唔韌, 大大圈芝左牛油果烤雞pizza餅皮有少少似印度薄餅個種feel幾特別, 夾埋牛油果焗過後軟綿綿咁又好味芝士煙肉帶子忌廉意粉好香濃既芝士忌廉味, 而好多時食忌廉意粉會有一大pat好杰既汁, 但依度就唔會, 汁醬份量岩岩好最後叫埋餐飲同上甜品, 咖啡配甜品就係我最愛, 蛋糕細細件過下甜品癮, 因為已經好飽啦細細件岩哂我比較中意依度既意粉同小食, 而且價錢一d都唔貴, 遲d再泥試多幾款意粉先

先黎個洋蔥湯, 唔係度度有得飲! 加左半溶芝士更加美味

香草雞肉凱撒沙律
個沙律醬好好味

秘製炸雞

炸魷魚圈配他他汁
魷魚圈一d都唔韌, 大大圈

芝左牛油果烤雞pizza

芝士煙肉帶子忌廉意粉