2020-07-29 3708 瀏覽
有日,收到Tony的Whatsapp,有新套餐。一睇個名「好撚鍾意香港二人餐」、「無錢交租四人餐」個心沉左一下.....午巿外賣都做?(賣精品菜,以前只有晚巿) 好食,我一定撐的,香港人,加油! 因為疫情,同政策影響,我連續3日都外賣,眼見都好多香港人幫襯。堅好味!同堂食比係差少少,但同其他外賣店比,食完係滿足同開心嘅。 1)芝士墨西哥脆片:超級堅好味,注意外賣遠的話芝士好難保持流質,依然超超好味!2)鰻魚迷炒飯:外賣都好味,尤其係個泰色風味炒飯,好味到食左2日,返唔到轉頭。鰻魚肥美唔洗講,可想像堂食更加好味!3)地獄雞翼:又係勁好味,都幾辣架。 (張相阿媽影,將就吓)樣樣都好味,因無時間,我只講最好味中的最好味!燒春雞:外賣的話,食前要撈一個撈d汁,好味到無人有!痴線!竹炭pizza:餅底凍左都脆,好味! 因工作太忙,無辦法好details,幫下手啦。以上食物全家人都食到好開心,疫情enjoy一下,香港人唔認輸!Tony 加油!
有日,收到Tony的Whatsapp,有新套餐。
午巿外賣都做?(賣精品菜,以前只有晚巿)

好食,我一定撐的,香港人,加油!

鰻魚迷炒飯

3)地獄雞翼:又係勁好味,都幾辣架。

無錢交租4人餐

(張相阿媽影,將就吓)
樣樣都好味,因無時間,我只講最好味中的最好味!
燒春雞:外賣的話,食前要撈一個撈d汁,好味到無人有!痴線!
竹炭pizza:餅底凍左都脆,好味!

因工作太忙,無辦法好details,幫下手啦。
以上食物全家人都食到好開心,疫情enjoy一下,
香港人唔認輸!Tony 加油!

外賣自取
鰻魚迷炒飯