2019-09-27 181 瀏覽
同朋友一直都好鍾意食韓式多士Isaac Toast,可惜香港唱咗十世話新城市會開,但等到頸都長埋都未開!以前想食就話過澳門,但都冇得下下想食就過去架嘛。咁啱呢期見到廣告話佐敦Eaton Hotel嘅food hall開咗呢間同樣主打韓式多士嘅Ssoja Toast&Hotdog,既然又係喺附近返工,一於過嚟試試佢。韓式火腿扒多士 Ham Toast $28我比較鍾意食啲basic配搭嘅toast, 所以就揀咗最簡單嘅Ham Toast,test下佢基本功做得好唔好!可惜覺得整體味道都係唔及Isaac Toast好味,可能始終對Isaac Toast個秘製醬汁情有獨鍾,硬係覺得爭咁啲嘢咁,但唔比較之下都算係一個好食嘅toast.☕拿鐵 Hot Latte (8oz) $26

韓式火腿扒多士 Ham Toast $28
☕拿鐵 Hot Latte (8oz) $26