2020-06-24 348 瀏覽
好耐都無去happy hour,偶爾都需要relax relax呢度好寬敞,一啲都唔壓迫平時去其他地方happy hour,檯與檯之間都超近,搞到好似好迫,但呢度坐得好舒服「特色雞翼」有3種口味,水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌燒烤雞翼燒得好juicy,完全唔乾味道仲好好味,我食左5隻,但都唔會覺得膩👍🏻👍🏻威士忌燒烤味味道酸酸甜甜,好惹味同埋水牛城辣味都好吸引唔會辣到嗆喉,又唔會過咸味道好balance「Nachos」墨西哥粟米片好好食架不過如果啲醬多返啲會更好「芝士焗西蘭花🥦」份量一啲都唔少即焗的,仲有拉絲效果Dark Knight + Dry Martini杯黑騎士主要有peach, orange juice, whisky, jogermeister支jogermeister就是signature幾有睇頭!雖然有whisky,又有jogermeister,但味道完全唔會剛烈,好岩女仔飲Peach & orange juice 中和左酒精既濃烈味道呢杯幾好飲,不過酒精濃度有點高我只係飲左呢杯,成塊面已經紅哂

呢度好寬敞,一啲都唔壓迫

「特色雞翼」
有3種口味,水牛城辣汁、蜜糖芥末、威士忌燒烤
雞翼燒得好juicy,完全唔乾
同埋水牛城辣味都好吸引
唔會辣到嗆喉,又唔會過咸
味道好balance

「Nachos」
墨西哥粟米片好好食架
不過如果啲醬多返啲會更好

「芝士焗西蘭花🥦」
份量一啲都唔少
即焗的,仲有拉絲效果

Dark Knight + Dry Martini

支jogermeister就是signature

呢杯幾好飲,不過酒精濃度有點高
我只係飲左呢杯,成塊面已經紅哂

2020-06-23
  • 特色雞翼