粥底火鍋🍲 ($198/位)-想打邊爐又唔想食得太熱氣,粥底邊爐都係一個選擇🤘🏻。呢間粥底邊爐以新鮮海鮮作為主打,先將韓款自選既海鮮同埋配料淥熟佢食左先,將海鮮既精華留晒係煲內😍,最後先加入粥膽,煮成一煲海鮮粥。-以海鮮作為主打,新鮮是基本吧😏。蝦一上到枱都仲係好生猛,放落水碌一碌就食得啦喂,鮮甜新鮮,唔錯👍🏻!司令仲好中意食佢個魚🐟,魚肉好嫩滑,不過要注意時間,千其唔好煮太耐呀!同場仲有好多肉類🐖🐂、菜類🌿等等既配料簡,$198一定食得飽!-不過要扣分既係,好多時候食餐飯都係為左輕輕鬆鬆享受下,司令已經講到明海鮮唔好上住,因為仲有朋友黎緊,侍應都要堅持要上。過左一陣男侍應仲過黎話:我地啲海鮮本來係新鮮既,而家比你地放到咁!仲有侍應們由司令同朋友一入到店入面坐底之後就不停催,甚至食到最後放粥膽,粥膽都未煮好就閂火要司令同朋友食啦😕,即使煲粥又幾多精華都食唔出啦😞!好多時候食餐飯都係想同朋友享受下,但今次既體驗司令就覺得係貼錢買難受啦,唔會再有下次機會!希望老闆自己會睇到尼篇食評啦。
粥底火鍋🍲 ($198/位)
希望老闆自己會睇到尼篇食評啦。