2020-05-22 717 瀏覽
朋友生日 提早訂左4位 有留言朋友生日有店員打黎確認時間時 有耐心講解有生日壽司蛋糕可以訂 或者keep蛋糕要提前 同埋切餅費幾多 亦有講解用餐時間 好有禮貌 最驚有啲餐廳係去到先講食品種類好多 有魚生 壽司 拉面 飯 燒物 炸物 雪糕等等岩哂唔食生野或者唔食海鮮或牛嘅朋友一齊食 因為我地一枱4人 已經齊哂有唔食得嘅野 但係呢到都搵到自己岩食嘅野壽司品質唔錯 新鮮 炸物同串燒都係叫先整 要等埋小小 炸雞軟骨特別好食 店員有問要唔要食哂生野先食熟食 好細心最後食哂枱面野食 其實已經到左用餐時間個半鐘 不過店員冇叫我地即刻埋單 仲問我地食唔食甜品雪糕 我地有叫到 食埋都冇催埋單 值得一讚 食得安心 坐位算好闊落 枱好大 一次過叫好多野食都放得落 整體黎講好好
朋友生日 提早訂左4位 有留言朋友生日

食品種類好多 有魚生 壽司 拉面 飯 燒物 炸物 雪糕等等