2017-06-26 767 瀏覽
預先打左電話book1930.準時去到唔洗等位。有Menu睇左食乜先,再有點心紙自己畫,壽司中位數20蚊,比較貴係牡丹蝦壽司,好似68兩件,合理價先上刺身,我點左是日飛機魚,原來係叫做粒子魚,另活赤貝刺身,粒子魚鮮,彈牙爽口,赤貝好香,中高檔質素,有擺盤,要讚好!再叫左師父推介生蠔,..其實蠔吧有共六款,不過叫得推介就要信哂法國Dr Claires重海水味,肉甜彈牙,49一只,買4送2推廣,半打兩個人啱啱好,必試壽司第一回長鰻魚壽司,入味鰻魚汁,必點!鵝肝燒得啱啱好,厚身有口感其他壽司都係中檔嘢,要讚師父全手握,好實正但米粒分明,無散開任何一件,有醋味,低溫度飯粒,魚生凍,好清晰每件壽司特別wasabi要留意唔似開粉貨,似新鮮山葵,需知唔係,但絕對比外面私人舖仔貨好和食水牛雞翼好味,辣辣地,爽炸雞粒又好香囗總括人頭300,因為我叫左幾樣刺身又生蠔佐敦價合理,性價比高,又真心好食,絕對上得大枱質素老闆傾起計先知師傅最小8年經驗,最長18年,大部分都係度超過5年,所以質素好穩定又有保證會再幫襯及介紹俾朋友

壽司第一回長鰻魚壽司,入味鰻魚汁,必點!
鵝肝燒得啱啱好,厚身有口感

和食水牛雞翼好味,辣辣地,爽
炸雞粒又好香囗

總括人頭300,因為我叫左幾樣刺身又生蠔
佐敦價合理,性價比高,又真心好食,絕對上得大枱質素
會再幫襯及介紹俾朋友

2017-06-26