2014-05-09 8053 瀏覽
本身今天想開開心心食的母親節飯,首先乳豬是必食的,超級脆皮乳豬簡直一流,服務員拎黎途中已經聞到香味,一上枱已經比佢賣相吸引了,皮脆又薄,又不油膩,一咬落去,十分松化,而且帶有肉汁,不用點醬也超級野味。另外乳鴿也好香,肉有如18歲的少女肌膚,又香又滑,肥瘦適中。最後我問個黑衫女人有無甜品食?佢話只有芒果布丁和馬豆糕,我叫了3個芒果布丁,跟住有一個屋企人想換馬豆糕,佢話無得換,但碗甜品落枱不到3分鐘。然後我問佢送的嗎?佢話不是,之後我叫佢拿餐牌來看,因為我好肯定餐牌上根本沒有芒果布丁和馬豆糕價錢,簡直是欺騙客人,最终經理幫我們取消一個甜品,個黑衫女人總要在旁邊講送只有红豆沙之嘛,怎會送芒果布丁呢?為什麼我問佢時佢沒有詳盡的告訴我??😠😠😠😠😠劉德華如果在場的話,一定過來說一句[今時今日咁嘅服務態度係唔得㗎啦!😡😡😡😡😡
2014-05-04
母親節