以前喺附近做嘢都會過嚟食午餐,所以都幫襯過好幾次,食物質素唔錯,今次同同事敘舊四個人嚟食可以食多幾款野🤤Book位嗰陣已經order左招牌菜,因為店員話數量有限,所以就梗係叫定先啦。⭐️Thai-IN 火焰燒春雞$188 隻雞都幾大隻,店員上菜嘅時候先會點火,好貼心叫我哋準備拍片,雞肉好Juice,燒得好香,雞皮好薄,唔會好多脂肪。因為淋左少少酒上去用嚟點火所以會有少少酒味。真係睇得又食得👍🏻😋😋惹味青咖喱軟殼蟹$118 呢度起碼有兩隻軟殼蟹,青咖喱唔係好辣,我哋加咗一客蒜蓉包,用嚟點咖喱食,好正!佢個蒜蓉包都唔馬虎㗎,另外我哋嗌左沙嗲雞肉串燒,賣相好靚,原來都有跟幾粒蒜蓉包🤣沙嗲雞肉串燒,大大串,雞肉好滑,食落口啖啖肉,一啲都唔吝嗇!秘製沙嗲醬好鬼惹味🤤Thai-IN虎蝦炒金邊粉$108 隻蝦都好新鮮食落口好彈牙,好鍾意佢個金邊粉入面會加菜譜😋😋椰汁芒果糯米飯$68粒粒芒果好甜,一啲都唔酸,好多椰汁,糯米仲熱熱地,好食👍🏻👍🏻食咗咁多次午餐,終於喺夜晚食一次晚飯,食多咗好多小食,呢餐真係好飽好滿足!如果多人食飯真係建議過嚟佐敦食泰國嘢,咁就可以試多幾樣唔同嘅食物啦😍

⭐️Thai-IN 火焰燒春雞$188
火焰燒春雞

惹味青咖喱軟殼蟹$118
Thai-IN虎蝦炒金邊粉$108
隻蝦都好新鮮食落口好彈牙,好鍾意佢個金邊粉入面會加菜譜😋😋

椰汁芒果糯米飯$68

火焰燒春雞