2019-06-23 1849 瀏覽
星期五的晚上相約左好朋友食晚飯,佢推薦佐敦廟街有間精緻咖啡室Studio Caffeine,好評如潮,地點又方便,就二話不說去呢間啦晚市時段好受歡迎啊,坐滿晒客人!Cafe採用自助形式,自行點餐及拿餐具Monster All Day Breakfast 呢個材料豐富、七彩繽紛的超級全日早餐真係充滿營養又健康!除左基本材料,仲有煙燻黑椒牛肉、黑松露薯蓉、法式奶油麵包等等。黑松露薯蓉球好香滑,薯味濃郁!紅黃車厘茄同大啡菇都好新鮮,又Juicy!我個人最喜愛就係炒蛋同奶油麵包:炒蛋好嫩滑,富蛋汁同蛋香!奶油麵包焗香後脆卜卜,充滿牛油同麵粉香!自製意大利青醬雞柳扁意粉個意大利青醬係餐廳自家製的,所以用料十足,青醬嘅質地更濃厚,香草味濃郁,而且唔會好似平時的青醬咁油膩!扁意粉好Al Dente,吸收左青醬嘅香味,好好食哦!雞柳有5-6件,係厚切的,肥美厚肉,加入左香草同黑椒一同煎香,所以特別香口美味!檸檬草生薑茶生薑同檸檬比例剛好,入口好舒服,清肝明目超級花果茶茶底呈紫色,酸酸甜甜的,好清新解膩

Monster All Day Breakfast

紅黃車厘茄同大啡菇都好新鮮,又Juicy!

自製意大利青醬雞柳扁意粉

檸檬草生薑茶

生薑同檸檬比例剛好,入口好舒服,清肝明目

超級花果茶

茶底呈紫色,酸酸甜甜的,好清新解膩
  • Monster All Day Breakfast