2019-07-02 752 瀏覽
比個「湯」字吸引個左, 睇完個午餐牌,又唔係太貴($39-46),所以入左去試。 好天真咁以為有湯送埋, 點知係另叫,只係減$5。 湯貴過個飯咁囉($59)! 但飲第一啖湯就知應該要貴過個飯,真材實料我叫左個南瓜豆豉蒸排骨飯,好有住家feel,平時食得淡味既我,覺得排骨輕輕咸左少少,但overall 係ok既! 唔計湯,淨講個飯,$39喺灣仔食,絕對係物超所值! 環境已經贏晒茶餐廳幾條街! 湯方面,叫左個椰子燉烏雞,真係成個🥥上呀哈哈! 湯好甜,好濃! 如果份量可以多啲就好喇! (而家得大屋企個碗少少既分量,無添飲既感覺,有啲失落,要慳住飲)Set lunch可以encore, 湯就免了(有啲肉赤)

Set lunch可以encore, 湯就免了(有啲肉赤)