雖然位於跑馬地 但係佢嘅位置係比較近銅鑼灣 行入去都幾方便😆內裏裝修有些小復古感覺😌復活節期間去嗰陣時 店員仲好窩心咁送咗每人一粒復活蛋🐣🤍-🥑smoked salmon and avocado ($108)🍝spaghetti truffle mushroom ($135)煙三文魚牛油果多士又係我一定會點嘅選擇🤭擺盤幾用心 香脆多士上搽左咗牛油果醬 面頭鋪咗一朵朵嘅羽衣甘藍同卷得好靚嘅煙三文魚花🥳白色一粒粒嗰啲係忌廉芝士 整體味道配埋青檸汁都幾清爽😛煙三文魚份量其實幾多 不過如果多士大塊啲會更滿足!點嘅意粉份量就好大🤣🤣黑松露味好香好濃郁 灑滿左芝士絲勁吸引 不過真係要趁熱食 如果唔係會黐埋一舊舊嘥晒😆