餐廳: Sky726
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
有時局長係旺角 成日都諗唔到食咩好旺角係好多野食呀 但又感覺無咩好揀好似黎黎去去都係果啲但經朋友介紹 原來有一間勁靚view既餐廳仲要係有質素既西餐經過朋友咁講 即管去會一會佢門面一眼睇哂 但都裝修企理整齊個bar枱又整得幾有feel喎點解我咁講?夾埋哩個景就一流啦係呀 局長係坐窗邊位真係對住哩個景食飯 無花無假夜晚黎一定會仲靚睇下餐牌 因為係中午所以餐牌簡單啲 不過都有好多野食最尾都係隨心!前菜叫左個墨西哥燒粟米基本上我見到哩味野就一定會叫甜 香 辣 全部齊哂 田園沙律 大兜到嚇死人 好fresh餐包餐湯都正常 算幾唔錯又係沙律 跟餐都有原來結果我倒埋落田園沙律度一齊食fresh既新鮮既最後係主菜燒雞拼薯條雞燒得好嫩 仲保留到肉汁調味又唔會過重手 我覺得幾好食薯條份量亦都唔少最後真係飽到傻!兩個人袋咁多野埋單都係464咁既景 咁既食飯質素 好抵啦
有時局長係旺角 成日都諗唔到食咩好

雞燒得好嫩 仲保留到肉汁
調味又唔會過重手
我覺得幾好食
薯條份量亦都唔少
最後真係飽到傻!

兩個人袋咁多野埋單都係464
咁既景 咁既食飯質素 好抵啦