2016-04-01 516 瀏覽
早前經過呢個商場,見排哂隊咁,原來係大隻仔開的雪糕店,經我八卦一輪查證,呢啲雪糕和曲奇都是他們每日新鮮製作雪糕櫃內都有好多不同款式,而至吸引到我的始終都是藍色cookies monster ,再有得選擇不同種類曲奇夾住來吃,我揀左雙重朱古力和是日精選是星球大戰脆餅。首先雙重朱古力曲奇和cookies monster 真係好夾味,曲奇是軟身的,和雪糕夾在一起都沒有整淋件餅,有濃濃的黑朱古力味但又不會過甜,雪糕味道非常特別,又幼滑有啲棉花粒在內增添了口感,非常滋味。而星球大戰脆餅,色彩繽紛,見到都覺得開心,口感也幾獨特,似是榖物早餐加棉花糖整成的,失敗在有點兒過甜。