2018-12-30 152 瀏覽
放工同老公經過附近, 見到有呢間cafe, 望落去好似都幾舒服, 一於入去食個lunch😋一入到去環境都真係幾舒服, 牆壁上的掛畫都幾特別, 我哋叫咗香草鮮蜆白酒扁意粉, 同埋招牌至尊pizza套餐, 一落完柯打冇幾耐, 店員就奉上前菜:湯同埋麵包, 喺咁凍嘅天氣呀下去飲到啲暖湯,令到成個人都暖晒😂 碟香草鮮蜆白酒扁意粉都幾好食, 蜆肉好新鮮, 啲汁幾濃味, 配埋意粉一齊食都幾正😍之後上招牌至尊pizza套餐, 個pizza皮香脆可口, 裏面好足料, 有火腿,蘑菇,黑橄欖,朝鮮薊,好好食😍😍我哋另外仲叫咗杯熱朱古力,同埋榛子咖啡, 兩杯都拉花拉得好靚😍😍,好好飲😍整體上都幾滿意呢間餐廳, 同埋店員態度都幾nice👍👍

整體上都幾滿意呢間餐廳, 同埋店員態度都幾nice👍👍