2018-04-14
手作特級和牛漢堡$98份量頗大,和牛漢堡扒厚身,十分嫩滑,質地有少少似飲茶嗰隻牛肉球,帶有少少黑椒味,牛味偏淡,勝在肉汁豐富。😌薯條好夠味,入面薯肉飽滿,綿綿的薯條外身卻夠脆,不會太油膩,若喜歡粗薯條的人可以說這薯條是出色之作👏🏻櫻花蝦明太子煙肉意粉加入明太子同櫻花蝦成個意粉嘅汁教個粉紅色,上面鋪有一層柴魚片好有日式風味。意粉十分creamy,配料豐富,可能配料本身都係鹹嘅,所以令到個汁整體而言偏鹹。煙三文魚沙律🥗大大碟沙律菜,朋友形容好新鮮!三文魚份量都夠多!驚喜嘅係有脆脆的煙肉碎同芝士碎薑母紅茶純粹係養生健康嘅味道 如果感冒過著冬天飲,會倍感窩心吧🤔餐廳一直有播住舒服的音樂🎵,而店員服務也很好,不時為我們添水,有機會會再黎試試這裡的窩夫,非常吸引呢
櫻花蝦明太子煙肉意粉
煙三文魚沙律🥗
薑母紅茶
純粹係養生健康嘅味道 如果感冒過著冬天飲,會倍感窩心吧🤔